HOME
PRODUCTEN
NIEUWS
KWALITEIT
ALGEMENE VOORWAARDEN
VACATURES
CONTACT
Over ons

Over ons

Creamers, zoetstoffen, koffie- en cacaodranken
Prinsen levert huismerken aan het merendeel van de 50 grootste retailers van Europa, en produceert voor diverse merkeigenaren. Zowel voor zoetstoffen als voor koffiecreamers zijn wij een van de grootste producenten in Europa. Wij onderscheiden ons door middel van onze kennis en ervaring, onze focus op productie voor derden en onze leverbetrouwbaarheid.

Sport- en dieetvoeding
Prinsen is een toonaangevende partner voor tientallen merken dieet- en sportvoeding. Wij onderscheiden ons door middel van onze specifieke expertise in het ontwikkelen en produceren van producten die aan alle wettelijke eisen voldoen, maar bovenal lekker smaken.

Prinsen merken
Een aantal producten bieden we ook onder onze eigen merken aan. Hiermee kunnen ook minder grote afnemers profiteren van de voordelen van productie in grote volumes.

Co-making

Onze efficiënte organisatie neemt graag de productie van uw merkproducten voor haar rekening. Naar wens bieden wij turn-key oplossingen voor het samenstellen van uw producten met onze ingrediënten, of het verpakken van door u aangeleverde poeders. Hierdoor profiteert u van onze gecombineerde schaalvoordelen en verpakkingsmogelijkheden.